Blue

In onze huidige wereld van globalisering en constante verandering is praktisch en open zijn vitaal voor ons dagelijks leven. Daarom proberen we workshops aan te bieden die heel praktisch en nuttig zijn omwille van de directe verbinding met de realiteit van de leerlingen.

Om een echte impact te hebben, zullen de deelnemers een innovatieve aanpak ervaren, waarbij ze volledig worden ondergedompeld in de ervaringsleren-cyclus: doen, voelen en reflecteren. Dankzij deze workshop zullen kritische vaardigheden bij de leerlingen gestimuleerd en versterkt worden, zodat ze relevante meningen kunnen opbouwen over cultuur en wereldburgerschap.

Het doel van de workshop is het aanmoedigen van een positieve houding en de bereidheid om beter te communiceren met iemand uit een andere cultuur. Deze workshop stimuleert een beter begrip voor en het waarderen van culturele verschillen bij de leerlingen.

Niveau

HAVO

Duur

120 minuten

Groepsgrootte

Minimaal 10 en maximaal 20 personen

Aantal facilitators

2

Gewenste locatie

Aula of theaterruimte van tenminste 35 m2.

Benodigdheden

Minimaal 1 docent/ begeleider

Simulaties

n.n.b.

Kosten

€ 345,- (BTW n.v.t.)

Ik wil partner worden

Partnerscholen kunnen Coloured Glasses kosteloos aanvragen en ontvangen daarnaast ook nog de module ‘wereldburgerschap in 4 lessen’.

Ik wil geen partner worden

U kunt de workshop ook tegen een betaling boeken. U ontvangt binnen vijf werkdagen na inschrijving van ons een factuur.